luca guadagnino  “tell me you love me” için sufjan stevens ile tekrar bir arada

luca guadagnino “tell me you love me” için sufjan stevens ile tekrar bir arada


call me by your name rövanşı


Görsel hikaye anlatımının her çeşidini deneyen Luca Guadagnino, uzun metrajlı filmlerinin yanında belgeseller, kısa filmler ve hatta HBO’da geçen yıl yayınlanan We Are Who We Are adlı televizyon dizisiyle de karşımıza çıkmıştı. Yönetmen, şimdi de kariyerine bir yeni başlık daha ekledi: Bir müzik videosu.

Tell Me You Love Me adlı şarkının müzik videosunda Luca Guadagnino, daha önceden birlikte çalıştığı Sufjan Stevens ile tekrar bir araya geldi. Guadagnino, The Ascension albümünde yer alan şarkının videosu için Alessio Bolzoni ve Celia Hempton ile güçlerini birleştirdi.

Sufjan Stevens ile Guadagnino’nun daha önce Oscar adayı Call Me By Your Name’de birlikte çalıştıklarını hatırlarsanız, bu ortaklık sonucu ortaya çıkan müzik videosunun da tadından yenmeyeceğini tahmin edebilirsiniz.

Videoda şarkı çalarken ön planda yerde dans eden çeşitli sanatçılar görüyoruz; resimlerin, ışıkların ve kışlık manzaranın dansla yan yana getirildiği geçiş anlarının olduğu müzik videosu, şarkıyla resmen bütünleşiyor.

Tabii ki Guadagnino’nun hayranları film kariyerine ara verdiğini asla düşünmemeli. Lord of the Flies ve Scarface’in remake’leri de dahil olmak üzere birçok film projesine halihazırda devam ettiğini biliyoruz. Ayrıca Bones & All adlı yeni bir filmde Timothée Chalamet ve Taylor Russell’ı yönetmeye de hazırlanıyor.