m. night shyamalan’ın yeni filmi old’un ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

m. night shyamalan’ın yeni filmi old’un ilk tanıtım fragmanı yayınlandı


teşekkürler super bowl


Bir yandan Apple TV+ için Servant’ı çekmeye devam eden M. Night Shyamalan’ın diğer projesi Old’dan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Sandcastle adlı çizgi romandan uyarlanan film, ilgi çekici bir kadroyu bir araya getiriyor.

Çekimleri büyük gizlilikle sürdürülen ve hakkında çok az detay paylaşılan Old, Super Bowl’un meşhur reklam arası etkinliklerinde ilk kez izleyiciyle buluştu.  Pierre Oscar Lévy‘nin yazdığı, Frederik Peeters‘ın çizdiği Sandcastle adlı çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanan film, “varoluşsal korku” olarak kendini tanımlıyor.

Bir grup insanın sahilde bir ceset bulmasıyla başlayan ve zamanla etrafında esrarengiz bir şeylerin döndüğü bu sahilden ayrılamayan 13 kişinin hikayesini anlatacak film hakkında Shyamalan, Old’un doğrudan bir uyarlama olmayacağını açıklamıştı. Oyuncu kadrosunda Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird ve Ken Leung gibi isimlerin yer aldığı film, 23 Temmuz 2021’de vizyona girmeyi planlıyor.

Old’un 30 saniyelik mini fragmanı hemen aşağıda.