martin scorsese’nin killers of the flower moon’unun kadrosuna son olarak lily gladstone katıldı

martin scorsese’nin killers of the flower moon’unun kadrosuna son olarak lily gladstone katıldı


dicaprio’nun rol arkadaşı belli oldu


Kelly Reichardt’ın bağımsız filmi Certain Women ile çıkış yapan Lily Gladstone, Martin Scorsese’nin yeni filmi Killers of The Flower Moon’da Leonardo DiCaprio ile başrolü paylaşacak.

Aynı adlı David Grann kitabından beyaz perde uyarlamasını The Curious Case Of Benjamin Button’ın senaristi Eric Roth’un yaptığı suç dramasının, DiCaprio ve Robert De Niro’lu kadrosuna şimdi de Gladstone katılıyor. Gladstone, Osage kabilesindeki yerel bir çiftçinin yeğeni olan Ernest Burkhatr (DiCaprio) ile evlenen Mollie Burkhart karakterine can verecek.

Gerçek bir hikayeye dayanan suç draması, petrol zengini Osage yerlilerinin gizemli cinayetlere kurban gitmesini ve bununla ilgili FBI araştırmalarını konu alıyor.

Certain Women’den bu yana First Cow, Billions, HBO’nun Room 104 filmlerinde karşımıza çıkan Gladstone, yakın zamanda seyirciyle buluşacak The Unknown Country ve The Boardinghouse Reach gibi filmlerde de yer alıyor.

Killers of The Flower Moon’un çekim tarihi ne yazık ki hala belirsiz. Scorsese, 2021’in başlarında çekime başlanacağını söylemişti ama bu hala kesin değil. Ancak Gladstone’un da kadroya katılmasıyla birlikte belki de merakla beklenen filmle ilgili önümüzdeki birkaç ay içinde güzel haberler alabiliriz.