mgmt ve chromatics üyeleri güçlerini birleştirdi

mgmt ve chromatics üyeleri güçlerini birleştirdi


never be the same


Geçtiğimiz yıl Chromatics’ten Johnny Jewel ve Public Access TV’den John Eatherly, Club Intl. adında yeni bir proje başlatmıştı. Bugün, bu projenin “Never Be the Same” isimli yeni teklisi ve MGMT’den Andrew VanWyngarden imzalı bir remiks’i paylaşıldı.

Müzik dünyasının iki yaratıcı ismini bir araya getiren Club Intl., üstüne Andrew VanWyngarden’ın eklenmesiyle tadından yenmeyecek bir projeye doğru dönüşüyor gibi geliyor. Bu iş birliğiyle iligili açıklama yapan John Eatherly “Saygı duyduğunuz bir sanatçının eserinizi, kendinizi asla duyamayacağınız veya düşünemeyeceğiniz bir şekilde yeniden yorumlaması çok ilginç ve heyecan verici. Verdiği keyif ve sesleri kulağınıza tam olarak vurma becerisi dışında, hem Andrew hem de Johnny’nin ortak noktaları kendi kafalarına eseni yapan insanlar olması. Müzisyenlerde en çok aradığım kalite budur. Onlarla çalışmak bir rüya.” açıklamasını yaptı.

14 Mayıs’ta In the Attic isimli ilk albümlerini Johnny Jewel’ın plak şirketi Italians Do It Better üzerinden yayınlayacak olan ikilinin tadımlık olarak önden tolladığı şarkı hemen aşağıda.