netflix kendi britney spears belgeselini yapıyor

netflix kendi britney spears belgeselini yapıyor


yönetmen koltuğunda erin lee carr


Yakın zamanda izleyiciyle buluşan şarkıcının vasilik savaşına ve #FreeBritney hareketine odaklanan New York Times – Hulu ortak yapımı belgesel Framing Britney Spears’ın ardından bir Spears belgesel haberi daha geldi.

Henüz resmi olarak bir isim ve çıkış tarihiyle onaylanmasa da Netflix’in, Framing Britney Spears yayınlanmadan önce projeyle ilgili çalışmalara başlamış olduğu söyleniyor. Daha önce dikkat çeken Thought Crimes: The Case of the Cannibal Cop ve Mommy Dead and Dearest gibi belgesellerle ismini duyduğumuz Emmy adayı film yapımcısı Erin Lee Carr, Netflix’in proje için uygun gördüğü yönetmen oldu.

Bu süreçte Spears’e gelen desteklere bir yenisi de “geç olsun güç olmasın” diyen Justin Timberlake’den geldi. Yıllar önce Spears ile olan birlikteliği sonrası yaptığı hatalardan bahseden Timberlake, Spears ve Janet Jackson’dan Instagram’da yayınladığı uzun bir yazıyla özür diledi.

Netflix belgeselinin Framing Britney Spears’tan farklı ne anlatacağını merak etmiyor değiliz. Aynı hikayeyi anlatsa bile Netflix kalitesiyle ekranlara gelecek belgesel yayınlanana kadar Framing Britney Spears’ı şu an Hulu’dan izleyebilirsiniz.