netflix’in yeni projesinin başrolü tom hardy

netflix’in yeni projesinin başrolü tom hardy


gareth evans yönetmen koltuğunda


Dövüş filmlerinin sevilen örneklerinden “The Raid” ve “The Raid 2”nun yönetmeni ve senaristi Gareth Evans’ın yeni bir projesini duyduğumuzda istemsizce adrenalin bizi ele geçirmeye başlıyor. Gareth, bir sonraki projesi “Havoc”ın başrolünü, son zamanların en yetenekli oyuncularından Tom Hardy’e vererek heyecanımıza heyecan katıyor.

“Havoc”, bir uyuşturucu anlaşmasının ters gitmesiyle belaya bulaşan bir politikacının oğlunu kurtarmak için yeraltı suç dünyasına giren dedektifin hikayesini anlatacak. The Raid, hayranlarına şimdiden kulağa ilgi çekici gelen olay örgüsü, “siz hepiniz ben tek” rolündeki dedektifi Tom Hardy’nin canlandıracak olmasıyla projeyi daha da izlenilesi kılıyor.

Korku/gerilim türündeki son filmi Apostle için Netflix ile anlaşan Evans, bir sonra uzun metrajlı filmi için de Netflix’le el sıkıştı. Hardy’nin merakla beklenen devam filmi “Venom: Let There Be Carnage“ın gösterime girme tarihi pandemi nedeniyle sürekli uzak tarihlere erteleniyor. Hardy’nin bir sonraki projesinin “Havoc” olduğunu, bu nedenle 2022’nin proje için olası bir tarih olduğunu söyleyebiliriz. İyi filmlere hasret kaldığımız şu dönemlerde, bu müthiş ikiliyi bir araya getirerek umutlarımızı yeniden yeşerten bu proje için keşke daha erken bir tarih verilebilse.