ozzy osbourne ve post malone’u buluşturan müzik videosu yayında

ozzy osbourne ve post malone’u buluşturan müzik videosu yayında


it’s a raid


Yılbaşının hemen sonrasında gerçekleşen Bud Light Seltzer Sessions isimli konserde Black Sabbath şarkısı cover’layarak ilginç bir ortaklığın ilk adımını atan Ozzy Osbourne ve Post Malone, iş birliklerini bir adım ileri taşıyarak birlikte seslendirdiği şarkı için hazırlanan videoyu paylaştı.

Ozzy Osbourne’un geçtiğimiz yıl yayınladığı Ordinary Man albümünde yer alan It’s A Raid isimli şarkısına gelen videonun yönetmen koltuğunda Patrik Pope yer alıyor. Şarkının arkasındaki hikaye aslında yıllar öncesine dayanıyor. Şarkı, Osbourne’un Los Angeles’taki evinde Black Sabbath’ın VOL. 4 isimli albümünün kayıtlarıyla meşgulken evde bulunan marijuana ve kokain yüzünden yapılan ani bir polis baskını sonrası kendisini evin tuvaletlerinden birine kitlediğini ve polislere “IT’S A RAIDDD” diye bağırmasından esinlenerek ortaya çıkmış.

Müzik videosunda da benzer bir hikayeyi bu kez yaveri Post Malone ile birlikte yaşayan ama olaydan kurtulmayı amaçlayan bir Ozzy Osbourne’u anlatan şarkıyla ilgili konuşan veteran rocker, “Birkaç yıl önce Post Malone’un kim olduğunu bile bilmiyordum” diyor. O zamandan beri iki stüdyo parçası üzerinde birlikte çalıştık ve birlikte iki kez sahne aldık. Anlaşılır bir şekilde Covid-19, “It’s a Raid” için bir müzik videosu çekmeyi zorlaştırdı, bu yüzden bu çılgınca hayal edilen animasyonlu videoyu seçtik. ” açıklamasını yaptı.