paddington maceralarına devam etmeye hazırlanıyor

paddington maceralarına devam etmeye hazırlanıyor


zeki ama biraz sakar


2014 yılındaki ilk filmiyle kendini çok sevdiren, 2017’deki devam filmi yayınlandığından beri arayı fazlasıyla açan sevgili Paddington ayımız üçüncü bir filmle özlem gidermeye geliyor!

Geçtiğimiz hafta filmin yıldızı Hugh Bonneville, BBC Radio 2’daki bir röportajında üçüncü Paddington filminin ufukta gözüktüğünü üstü kapalı bir şekilde söylemişti. Ancak yine de bu bilgi belirsizliğini koruyordu.

Mavi ceketli kırmızı şapkalı dünya tatlısı ayının hayranlarının yüreğine su serpecek haber, çok gecikmeden Studiocanal temsilcileri tarafından geldi; Paddington 3 resmi olarak bizi neşelendirmeye hazırlanıyor.

Birinci ve ikinci filmde olduğu gibi, üçüncü film üzerinde de son derece sıkı ve özenli çalışıldığı belirtilen filmle ilgili şimdilik elde edebildiğimiz tek minik bilgi bu. İlk iki filmin yönetmenliğini yapan Paul King bu filmde de koltuğunu kimseye bırakmıyor. King, hali hazırda Willy Wonka’nın gençlik yıllarını anlatacak ve başrolünde Tom Holland ya da Timothée Chalamet ikilisinden birinin yer alacağı Wonka filmini yönetecek.

Önceki filmlerinden Nicole Kidman ve Hugh Grant gibi büyük isimlerle rol almayı sevdiğini anladığımız sevimli ayımızı, üçüncü filmde kimlerle birlikte göreceğimizle ilgili gelecek haberleri dört gözle bekliyoruz.