sandra bullock, david leitch’in yıldız dolu yeni filmine dahil oldu

sandra bullock, david leitch’in yıldız dolu yeni filmine dahil oldu


bu film kaçmaz


Atomic Blonde ve John Wick serisiyle yükselen bir aksiyon yönetmeni olarak dikkat çekmeye başlayan, ardından da Deadpool ve Fast & Furious gibi büyük projelerde kendini ispatlayan David Leitch’in iddialı bir kadro kurduğu yeni projesi Bullet Train’e bir büyük isim daha dahil oldu.

Aynı trende bulunan ve benzer görevleri olan beş suikastçinin aksiyon dolu macerasına ortak olacağımız Bullet Train, sonuna kadar görevin tam olarak ne olduğuna ve tren durduğunda karakterlerin başına ne geleceğine dair gizemini koruyan bir hikayeyi anlatacak. Kotaro Isaka’nın Maria Beetle isimli romanından uyarlanan projenin senaryosu Zak Olkewicz tarafından kaleme alındı.

Geçtiğimiz sezonun beklenen ilgiyi görmeyen yapımlarından Ad Astra’da rol almasının yanı sıra bir de Tarantino’nun Once Upon a Time in Hollywood’undaki rolüyle ilk Oscar’ını alan Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı yapım, son olarak Aaron Taylor-Johnson, Joey King, Michael Shannon ve Logan Lerman’ı kadroya dahil etmişti.

Zazie Beetz, Brian Tyree Henry ve Andrew Koji gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Bullet Train’den gelen haberlere göre Hollywood’un başarılı isimlerinden Sandra Bullock da bu aksiyon extravaganzasında yer alacak. Lady Gaga’nın yerine projeye dahil olduğu tahmin edilen Bullock’un da diğer isimler gibi hangi karaktere hayat vereceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Yakın zamanda çekimlerinin başlayacağını tahmin ettiğimiz yapıma dair ilk görsel, fragman vs. yıl bitmeden görmeyi umuyoruz.