simon pegg ve nick frost’lu truth seekers, ikinci sezon onayını alamadı

simon pegg ve nick frost’lu truth seekers, ikinci sezon onayını alamadı


yazıklar olsun


Simon Pegg ve Nick Frost’un yaklaşık iki yıldır üstünde çalıştıkları projesi Truth Seekers, 2020’nin sonuna doğru Amazon Prime üzerinden izleyiciyle buluşmuştu. Bizleri epey heyecanlandıran dizi, genel kitle üzerinde aynı etkiyi yaratamamış olacak ki, birinci sezonun ardından dizinin ipi çekildi.

Truth Seekers, Birleşik Krallık’taki paranormal olayları incelemek için bir araya gelen Gus ve Dave’in kendi icatları olan cihazlarla yaşadıkları hayalet maceralarını internet üzerinden yayınlamalarını ve bu yayınlardan birinde insanlığın sonunu getirebilecek bir komployu kazara gün yüzüne çıkarmalarını anlatıyor.

30 dakikalık 8 bölümden oluşan dizinin iptali üzerine sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Nick Frost, “Üzülerek söylemek zorundayım ki dizi yeni bir sezonla ekranlara gelmeyecek. Gerçekten utanç verici. Daha anlatacağımız onlarca hayalet hikayemiz vardı, karnıma dev bir tekme yemiş gibiyim” yorumuyla bu duruma ne kadar üzüldüğünü ilk ağızdan paylaştı.

The X-Files’ın İngiliz ama sakar versiyonu olarak yorumlayabileceğimiz dizide ikiliye Malcolm McDowell, Emma D’Arcy ve Samson Kayo gibi isimler de eşlik ediyor. Sadece bir sezon sürse de izlemesi oldukça keyifli olan dizinin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.