south park, “pandemi özel” serisine yeni bir bölüm ekliyor

south park, “pandemi özel” serisine yeni bir bölüm ekliyor


south parQ vaccination special


South Park, son yedi yılın en yüksek reytingini aldığı bölümü “The Pandemic Special”dan sonra, aynı çizgideki bir başka özel bölümüyle önümüzdeki ay geri geliyor. Geçtiğimiz Eylül ayında dizinin yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone, pandemi özel bölümüyle bize korona virüsünün South Park’ı nasıl etkilediği göstermişti. Şimdi ise kasaba halkının kendilerini korona virüsten koruma zamanı.

İlk bölümün elde ettiği başarıdan sonra gelen “South ParQ Vaccination Special”da, kasaba halkı Covid-19 aşısı için coşkulu bir heyecan yaşarken çocuklar, öğretmenlerinin aşı olmasını engellemeye çalışan bir grup yeni militanla karşı karşıya gelecek.

Peki adında göze çarpan “Q” harfi değişikliğinin ve militan grupların anlamı ne? Eski ABD başkanı Trump’ın yönetimi sırasında ortaya çıkan komplo teorisi QAnon’a gönderme yapıldığını tahmin ediyoruz. Buradan yola çıkarak karakterlerimiz Stan, Kyle, Cartman, Kenny, Stan’in babası Randy ve arkadaşlarının sadece bir COVID-19 aşısı hikayesine bağlı kalmayacağını, aynı zamanda QAnon komplo teorisinin derinliklerine ineceklerini tahmin edebiliriz.

“Nerede o eski South Park bölümleri” dedirtmemesini umduğumuz, bir saatlik “South ParQ Vaccination Special” 10 Mart Çarşamba günü saat 20: 00’de yayınlanacak. O zamana kadar bize bölümle ilgili hiçbir bilgi vermeyen kısacık fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.