spike lee, marvel için yönetmenlik yapmaya sıcak bakıyor

spike lee, marvel için yönetmenlik yapmaya sıcak bakıyor


olur mu?


Popüler kültürün ikon isimlerinden ve artık sonunda Oscar ödüllü bir yönetmen olan Spike Lee, Marvel için yönetmen koltuğuna oturmaya sıcak baktığını açıkladı.

Entertainment Weekly’ye bir röportaj veren Spike Lee’ye gelecekte kendisini bir Marvel filmi üzerinde çalışırken görüp görmediği soruldu. Çocukken büyük bir çizgi roman hayranı olduğunu olduğunu paylaşan veteran yönetmen, eğer doğru proje gelirse kesinlikle bunu düşüneceğini paylaştı. Açıklamasını “eğer bir gün bir süper kahraman filmi çekecek olursam bu asla DC olmayacak” diyerek rakip çeteye laf atmış oldu.

“Marvel’e karşı özel bir sevgim yok. Sadece Spider-Man çizgi romanlarını okuyarak büyüdüm ama bana göre DC Comics her zaman bayattı. Sadece söylüyorum. Ben tamamen Marvel tarafındaydım. Bunun için kampanya yapmıyorum ama karşıma doğru fırsat çıkarsa kesinlikle değerlendireceğim. ” açıklamasıyla acaba yeni bir projenin hazırlığını mı yapıyor diye düşündürtmedi desek yalan olmaz.

Daha önce Spider-Man spin off’u Nightwatch için ismi geçen yönetmenlerden biri olan Spike Lee; son yıllarda süper kahraman evrenine transfer olan Chloe ZhaoSam Raimi ve Ryan Coogler gibi üst düzey yönetmenler arasına girecek mi yakında göreceğiz. Umarız Lee’den New York’ta geçen ve popüler kültür bombardımanı yaşatacak bir film izleriz.