the royal albert hall, 150. yılını mick jagger‘lı videoyla kutluyor

the royal albert hall, 150. yılını mick jagger‘lı videoyla kutluyor


jimi hendrix, freddie mercury, iggy pop,…


Londra’nın görüntüsü ve büyüklüğünün yanında dev isimleri ağırlamasıyla da en önemli konser mekanlarından The Royal Albert Hall; 150. yılını geçmişindeki unutulmaz anları vurgulayan, Mick Jagger anlatımlı heyecan verici bir müzik videosuyla kutluyor.

İzleyicilere her seferinde unutulmaz bir deneyim vaat eden ve geçtiğimiz Mart ayından beri kapalı olan mekan, 150. yıl kutlaması için çok sevdiğimiz müzisyenleri unutulmaz performanslarının da içerisinde bulunduğu “Your Room Will Be Ready” müzik videosunda bir araya getiriyor.

Boş olduğunda bile muhteşem gözüken Hall’un efsanevi tarihinin anlatıldığı videoya Jagger, W.H Auden’in “For Friends Only” şiirini okuyarak eşlik ediyor. Bu kısa video aynı zamanda Hall’da verilen Jimi Hendrix, Freddie Mercury, Iggy Pop, Florence & The Machine ve Led Zeppelin gibi hatrı sayılır ünlülerin performans görüntülerini de içeren 40’tan fazla arşiv kaydından oluşuyor.

Kutlama videosunun yönetmenliğini bu büyük konser salonunda tekrar müzik dinleyebileceği günleri dört gözle bekleyen The Aeronauts’tan tanıdığımız Tom Harper yaparken müziklerini ise akademi ödüllü Steven Price besteliyor.

Gösterişli mimarisinin dışında asıl özel kılanın içinde paylaşılan deneyimlerin olduğu The Royal Albert Hall’un görkemli geçmişini kutlamak için izleyebileceğiniz Your Room Will Be Ready hemen aşağıda.