the walking dead’in final sezonu çekimleri başladı

the walking dead’in final sezonu çekimleri başladı


bir devir kapanıyor


The Walking Dead’in normalde 2020 yılı içerisinde yayınlanması gereken 11. ve final sezonu, pandemiden dolayı 2021 sonbaharına erteleneli bir süre olmuştu. Geçen sezonun finalini de içerecek altı bölümün Covid-19 sebebiyle yarım kalan çekimlerini de içeren yeni sezon çekimleri başladı.

Dizinin yapımcı ve aynı zamanda yazarlarından biri olan Kevin Deiboldt’un Twitter hesabından yaptığı paylaşımla öğrendiğimiz habere göre dizi ekibi tam takım olarak final sezonu için kamera karşısına geçmiş durumda.

AMC tarafından yayınlanan Walking Dead kendi spin-off’u Fear the Walking Dead ile hali hazırda alternatif evrenlerini yaratıp hayranlarını doyururken, dizinin birinci sezonundan beri devam eden Daryl Dixon ve Carol Peletier isimli iki ana karakterin kendine ait dizileriyle tabağını biraz daha dolduracak gibi gözüküyor. Dizinin şu an başında bulunan Angela Kang ve eski yapımcısı Scott Gimple’ın elinde çıkacak Daryl – Carol serisinin yanında Gimple, Tales of the Walking Dead isimli bir proje üzerinde de çalıştıklarını daha önce yaptıkları açıklamada paylaşmıştı.

Henüz ne zaman yayınlanacağı net bir şekilde belli olmayan 11. sezon öncesi dizinin yarım kalan son sezonundan paylaşılan bu yeni videoyu izleyebilirsiniz.