yeni mr. and mrs. smith ile tanışın; donald glover ve phoebe waller-bridge

yeni mr. and mrs. smith ile tanışın; donald glover ve phoebe waller-bridge


brangelina out!


Televizyon dünyasının yetenek kumkuması ikilisi Donald Glover ile Phoebe Waller-BridgeBrad Pitt ve Angelina Jolie’nin başrollerini paylaştığı Mr. and Mrs. Smith filminin televizyon uyarlamasının başrollerini paylaşacak!

Amazon’da yayınlanacak dizinin konusu filmle aynı. Dizi, normal ve sıkıcı bir evlilik hayatı sürdüren çiftin, aslında birbirini öldürmekle görevlendirilen rakip tetikçiler olduklarını öğrenmelerinin yeni bir versiyonla anlatımı olacak.

İkilinin Mr. and Mrs Smith yorumlarını merakla beklediğimiz dizi ile ilgili heyecanlandıran bir diğer detay ise dizi ekibinde The First ve Fargo dizilerinin senaristliğinde yer alan Francesca Sloane’in de olması.

Fleabag’in ekranlara veda etmesinden sonra kendini kamera arkasına adayan Waller-Bridge, James Bond No Time to Die’ın senaryosuna katkıda bulunup, HBO’nun Run dizisinde baş yapımcı olarak görev alıyordu. Yakın zamanda da Phoebe Bridgers için bir müzik videosu yönetmiş, Harry Styles’ın da müzik videosunda misafir olarak yer almıştı.

Glover ise 2021 yılında Atlanta’nın üçüncü ve dördüncü sezonuyla geri döneceğini, hatta The Sopranos’tan bu yana televizyonda yayınlanacak en iyi şey olacağı gibi iddialı bir açıklamayla herkesi şaşırtmıştı.

İkiliyi bir arada görerek gözlerimizin bayram edeceği dizinin çıkış tarihi 2022 olarak belirlendi.