yılın iddialı yapımlarından nomadland’in yeni fragmanı yayında

yılın iddialı yapımlarından nomadland’in yeni fragmanı yayında


izlemeyen kalmasın


2020’nin şüphesiz en çok konuşulan filmi olan Nomadland’den yeni bir fragman paylaşıldı.

Şu sıralar Marvel evreni için hazırladığı ve kadrosunda Kit Harington, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee gibi isimleri barındıran Eternals ile meşgul olan Chloe Zhao’nun ödül canavarı filmi, yönetmenin 2017’de vizyona giren The Rider isimli filmiyle yakaladığı başarıyı biraz daha yukarı taşımayı başarmıştı.

Oscar ödül töreninde ismini duyarsak şaşırmayacağımız Nomadland, Jessica Bruder’ın 2017 tarihli kitabı Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century isimli kitabından beyaz perdeye aktarıldı. Başrolünde Frances McDormand’ı izlediğimiz film, ekonomik krizde her şeyini kaybettikten sonra karavanıyla birlikte Amerika’nın batısına doğru yolculuğa çıkan 60’lı yaşlarındaki Fern karakterinin hikayesini anlatıyor.

Baş karakterimizin modern bir göçebe olarak yaşamını sürdürdüğü filmin oyuncu kadrosunda McDormand’a oyunculuk tecrübesi bulunmayan ve gerçek hayatta da Amerika’da göçmen olarak yaşayan Linda May ile Charlene Swankie ikilisi eşlik ediyor. Good Night, and Good Luck., Lincoln, The Bourne Ultimatum filmlerinden tanıdığımız David Strathairn’ın da kadrosunda yer aldığı filmin ilk uzun soluklu fragmanı hemen burada. Filmin Türkiye için vizyon tarihi hala belirsizliğini koruyor.

19 Şubat’ta Hulu üzerinden izlemeye açılacak filmin yeni fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.