alice phoebe lou’nun yeni albümü “glow” yayında

alice phoebe lou’nun yeni albümü “glow” yayında


dinleyelim, dinletelim


Çok uzak bir zaman dilimi gibi gözükse de sadece iki yıl önce olan 2019’da canlı olarak da izleme şansı yakaladığımız Alice Phoebe Lou’nun yeni albümü Glow, streaming platformlarında yerini aldı.

Güney Afrika doğumlu ama hayatını Berlin’de sürdüren Alice Phoebe Lou, 2016’da yayınladığı ilk albümü Orbit ile indie folk’un kapılarını dinleyicilerine açmıştı. 3 yıl aradan sonra yayınlanan Paper Castles ile indie folk’u caz ve blues’la besleyen Lou, Glow ile de yaratıcılık alanını genişletmeye devam ediyor.

Singer-songwriter ekolünün güncel olarak sevdiğimiz isimlerinden biri olan Lou, yeni albümüyle ilgili verdiği röportajda “Eskiden aşk şarkıları yazma konusunda kendimi oldukça bilinçli hissederdim, ama şimdi müziğinizin birisine arkadaş olabileceği ve sanki onunla ilişkili gibi hissettirmesi fikri hoşuma gidiyor. Bu albüm basitçe kalbimden ve bilinçaltımdan döküldü ve onların sevgi dolu doğasını durduramadım. Bazen aşk, yitirilen aşk ve bu kalp meselelerinin bizi etkileme şekilleri dünyadaki en sevindirici duygulardır. ” diyerek albümün duygusal ağırlığıyla ilgili ipucu vermiş oldu.

Albümün açılış şarkısı Only When I için bir de minik canlı performans videosu paylaşan sanatçının yeni albümünü hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Glow Tracklist:
01. Only When I
02. Glow
03. Dusk
04. Mothers Eyes
05. How to Get Out of Love
06. Heavy // Light as Air
07. Dirty Mouth
08. Lonely Crowd
09. Lover // Over The Moon
10. Driveby
11. Velvet Mood
12. Lovesick