angel olsen’dan dev bir box-set geliyor

angel olsen’dan dev bir box-set geliyor


song of the lark and other far memories


Kırık kalp FM’in önde bayrak taşıyan isimlerinden Angel Olsen, Song of the Lark and Other Far Memories isimli büyük mü büyük bir box-set’in yolda olduğunu duyurdu.

Sanatçının bağlı olduğu plak şirketi Jagjaguwar etiketiyle yayınlanacak Song of the Lark and Other Far Memories, toplamda sadece 3000 adet basılacak. 2019 çıkışlı All Mirrors, geçtiğimiz yıl dinlediğimiz Whole New Mess ve Far Memory adlı bonus bir uzunçaların yer alacağı box-set’te plakların yanı sıra klasik olarak daha önce yayınlanmamış fotoğraflar ve Olsen’in el yazısıyla şarkı sözleri ve duygusal notlar kaleme aldığı 40 sayfalık bir kitapçık da şanslı kişilerin olacak.

All Mirrors ve Whole New Mess albümlerini farklı yıllara dağılmış bir şekilde iki albüm olarak değil de tek seferde çifte albüm olarak yayınlamak isteyen ama elinde olmayan sebeplerden bu planı bir türlü hayata geçiremeyen Olsen, çareyi albümleri birbirinden bağımsız olarak yayınladıktan sonra bir araya getirmekte bulmuş. Bu planı hayata geçirirken de araya iki albümden de çıkartmak zorunda olduğu şarkıları bir araya getirdiği Far Memory albümünü icat eden Olsen; Roxy Music’in “More Than This” in daha önce yayınlanmamış bir cover’ı, Whole New Mess albümünden iki şarkının alternatif kaydı, “All Mirrors”ın Johnny Jewel remiksi ve “New Love Cassette” şarkısının Mark Ronson imzalı remiksi, bu albümü alan şanslı dinleyicilerle buluşacak.

Albümle ilgil yaptığı açıklamada Olsen, “Yazma sürecimin bir kısmı geçmişimden geldi ve başka bir kısmı var olmayı bekliyor gibi geliyor. Yazmaktan en çok gurur duyduğum şarkıların bazılarını bitirmek yıllarımı aldı ve hepsi hiçbir şey olmadan başladı, sadece not defterine birkaç karalama… Bu şarkı yapılarını inşa etme sürecine bir nevi ışık tutmak istedim. ” yorumuyla bu süreç ve box-set’in ortaya çıkışındaki hikayeyi bizlerle paylaştı.

Whole New Mess’te yer alan It’s Every Season şarkısının alternatif versiyonuyla birlikte habere konu olan box-set’in kutu açılış videosunu paylaşan Olsen’e bu detaylı çalışması için teşekkürlerimizi sunuyoruz. 7 Mayıs’ta satışa çıkacak set için ön sipariş hakkını kullanmak isteyenleri hemen BURAYA alalım.

Song of the Lark and Other Far Memories Tracklist:
Far Memory LP
01. All Mirrors (Johnny Jewel Remix)
02. New Love Cassette (Mark Ronson Remix)
03. More Than This
04. Smaller
05. It’s Every Season (Whole New Mess)
06. Alive and Dying (Waving, Smiling)

All Mirrors LP
01. Lark
02. All Mirrors
03. Too Easy
04. New Love Cassette
05. Spring
06. What It Is
07. Impasse
08. Tonight
09. Summer
10. Endgame
11. Chance

Whole New Mess LP
01. Whole New Mess
02. Too Easy (Bigger Than Us)
03. (New Love) Cassette
04. (We Are All Mirrors)
05. (Summer Song)
06. Waving, Smiling
07. Tonight (Without You)
08. Lark Song
09. Impasse (Workin’ For The Name)
10. Chance (Forever Love)
11. What It Is (What It Is)