bee gees filminin yönetmenliğini kenneth branagh yapacak

bee gees filminin yönetmenliğini kenneth branagh yapacak


bradley cooper var mısın yok musun?


Geçtiğimiz yılın başlarında ilk olarak varlığından haberdar olduğumu Bee Gees filminden sonunda yeni haberler geldi. Paramount Pictures’ın Steven Spielberg’ün sahibi olduğu Amblin Entertainment ile birlikte yapımcılığını üstleneceği filmin yönetmenliğini başarılı oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh yapacak.

2006 çıkışlı The Departed filmiyle Oscar’a uzanan ve The TownThe Aviator, Bohemian Rhapsody filmleriyle adından söz ettiren Graham King’in yapımcı koltuğunda oturacağı film; Barry, Maurice ve Robin Gibb kardeşlerin süperstar olma yolculuğundaki mütevazı başlangıç yolculuğunu anlatacak. Bu yolculuğun yanında bir grup olmanın ne demek olduğunu inişleri ve çıkışlarıyla anlatacak filmde 60’lı ve 70’li yılları ve o dönemin kültürünü sevenleri epey mutlu edecek gibi gözüküyor.

Ben Elton’ın senaryosunu yazdığı filmde grubun hayatta kalan tek üyesi olan Barry Gibb de henüz isimsiz filmde yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Henüz başrollerine dair kesin bir haber paylaşılmayan filmle birlikte adı geçen ilk isim Bradley Cooper olmuştu. Sonunda hızlanmaya başlayan yapım çalışmalarıyla yüzümüzü güldüren filme hazırlık olarak HBO’nun geçtiğimiz aylarda yayınladığı Bee Gees belgeseli How Can You Mend A Broken Heart’ı izlemeyi unutmayalım.