benedicht cumberbatch, sherlock’un geri dönme ihtimali üzerine konuştu

benedicht cumberbatch, sherlock’un geri dönme ihtimali üzerine konuştu


ama kim bilir ne zaman...


Yakın zamanda yeni bir Sherlock Holmes bölümü görebilme ihtimalimiz var mı? Belki de 5. sezon gelir? Acaba tek seferlik özel bir bölüm daha olabilir mi? Belki de bir film? Sherlock’a kavuşup kavuşamayacağımızla ilgili kafamızdaki soru işaretlerine, Benedicht Cumberbatch uzun zaman sonra dizi hakkında konuşarak kafamızda ufak umut ışıkları yaktı.

2010 yılında mini dizi olarak başlayan serüvenine gördüğü büyük ilgi sayesinde üç sezon daha devam eden Sherlock Holmes, 2017 yılında yayınlanan finalimsi bölümüyle bizimle vedalaşmıştı. Bunun yanında bir de özel bölümü bulunan Sherlock’un hayranları, dizinin olası devamından gelecek en ufak sevindirici haberi umutla beklemekteydi. Sevilen dedektifi başarılı performansıyla daha da eşsiz kılan Cumberbatch, olası bir Sherlock bölümü/filmiyle ilgili şu şekilde konuştu;

“Bu soruyu soracağınız en son kişiyim aslında çünkü açıkça belli ki ben asla asla demem ama bilmiyorum. Bu soru için seçilecek en kötü tercih de benim çünkü çekim takvimim Martin ve kadrodaki diğer tüm oyuncular gibi oldukça dolu. Ama kim bilir? Eğer senaryo doğru olursa, belki bir gün olur ve “senaryo” diye bahsediyorum çünkü belki bir dizi yerine bir film de olabilir. Herneyse, şimdi için değil.”

Kesin bir hayır olmasa da kesin bir evet de olmayan bu cevaptan, Sherlock’u senaryo hazır ve doğru olduğunda, Cumberbatch ve diğer herkesin mevcut projeleri bittiğinde, ister film ister dizi olsun tekrar ekranlarda görebileceğimiz anlamını çıkartabiliriz.

O günleri pollyannacılık oynayarak beklemeye devam edebiliriz.