bloc party’den kele okereke’nin yeni albümünü bir tekliyle duyurdu

bloc party’den kele okereke’nin yeni albümünü bir tekliyle duyurdu


smalltown boy


Müzik dünyasının “o eski halinden eser yok şimdi” tarzı isimlerinden birine dönüşen Kele Okereke, yeni bir albüm yayınlayacağını duyurdu. Albümün ilk teklisi Smalltown Boy isimli tekliyi ise önden paylaştı.

The Waves Pt. 1 ismiyle yayınlanacak ve isminden devamının da geleceğini tahmin ettiğimiz albümün yayın tarihi 28 Mayıs. Okereke’nin kendi plak şirketi olan KOLA Records/!K7 etiketiyle yayınlanacak albüm, sanatçının Kele mahlasıyla yayınladığı beşinci solo çalışması olacak.

Albümle ilgili  “Lyric Theatre ile ikinci müzikalim üzerinde çalışmaya başlayacaktık ama karantina yürürlüğe girdiğinde bu planlar kargaşayla bir kenara atıldı. Ben de bu süreçte 3 yaşında ve 6 aylık iki güzel çocuğumla birlikte vakit geçirmeye odaklandım. Bu dingin süreç bana hala yaratma arzum olduğunu fark ettirdi. Bu albümün bütün detaylarını tamamen kendi başıma halletmem gerektiğini biliyordum, bu korkutucu ama aynı zamanda çok özgürleştiriciydi. Bu albüm tam anlamıyla benim sesim. ” açıklamasını yapan Okereke’nin 13 şarkılık müstakbel albümünün kapak görselini ve şarkı listesini hemen aşağıda bulabilirsiniz.

The Waves Pt. 1 Tracklist:
01. Message From The Spirit World
02. They Didn’t See It Coming
03. The Way We Live Now
04. How To Beat The Lie Detector
05. Dungeness
06. Ninevah
07. The One Who Held You Up
08. The Patriots
09. Intention
10. Smalltown Boy
11. From A Place Of Love
12. The Heart Of The Wave
13. Cradle You (Bonus Track)