brockhampton yeni albümüyle büyük oynuyor

brockhampton yeni albümüyle büyük oynuyor


roadrunner: new light, new machine


Bir süredir hip hop dünyasının favori boyband’i olan ama bu durumdan da sıkıldıklarını her fırsatta dile getirmeye başlayan Brockhampton, geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni teklilerinin ardından konuyu tatlıya bağladı ve yeni albümlerini duyurdu.

9 Nisan’da yayınlanacak albümün ismi “Roadrunner: New Light, New Machine“. Bir süredir YouTube hesaplarından RZA ve Rick Rubin gibi isimlerin grup hakkında konuştuğu kısa videolar paylaşan grup, sonunda bu hareketlerini tahmin ettiğimiz gibi yeni albüme bağladı.

Danny Brown’ın misafir olduğu Buzzcut’ın ardından gelen albüm haberi yarattığı heyecanla birlikte büyük bir meraka sebep oldu. Çünkü grubun bir süredir stüdyoda olduğu zaten biliniyordu ve bu kayıt sürecinde A$AP Rocky, A$AP Ferg, Ryan Beaty, Charlie Wilson gibi isimlerin grupla bir araya geldiği de bir sır değildi.

Albümü sosyal mesafeli pandemi günlerinde bu temadan yola çıkarak yazan grup, albüm kayıtlarını da yine bu pandemi günlerinde tamamlamış. Şimdilik içeriği hakkında detaylı bilgilerin paylaşılmadığı Roadrunner: New Light, New Machine’i yakın zamanda bol bol konuşacağımıza eminiz. Albümün yayınlandığı gün, Rick Rubin’in Malibu’daki Shangri-La Stüdyoları’ndan bir de canlı performans paylaşacak grubun YouTube hesaplarında paylaştığı videoları ve son teklisini sizler için hemen aşağıda bir araya getirdik.