cary fukunaga, ‘tokyo ghost’ çizgi romanını gözüne kestirdi

cary fukunaga, ‘tokyo ghost’ çizgi romanını gözüne kestirdi


e çok iyi haber


Bize True Detective’in ilk sezonunu verdiği için her zaman kalbimizde özel bir yere sahip olacak ve son James Bond filminin de yönetmen koltuğunda oturan Cary Fukunaga, bilim kurgu çizgi roman dizisi “Tokyo Ghost”un beyaz perde uyarlamasın başına geçiyor.

İnsanlığın gerçeklikten bir kaçış, son çare olarak tamamen teknolojiye bağımlı hale geldiği 2089 yılında geçen çizgi roman serisi, Los Angeles Adaları’nda çalışan ve onları dünyada teknoloji olmayan son ülke olarak bilinen Bahçe Ülkesi Tokyo’ya götürecek bir iş verilen barış güçleri askerleri Debbie Decay ve Led Dent’in hikayesini anlatıyor.

Fukunaga’yı yönetmenliği dışında aynı zamanda Jon Silk’in Silk Mass şirketiyle yapımcılığını da yapacağı film henüz çok erken aşamada. Image Comics için Sean Gordon Murphy’le birlikte orijinal “Tokyo Ghost” çizgi romanlarını yaratan Rick Remender’ın da geliştirme ekibinde yer alacağı film konu olarak bir bilim kurgu ve aksiyon temalı filmden her şeye sahip.

Yakında oyuncu kadrosuna dair güzel haberlerle tekrar anmayı planladığımız Tokyo Ghost’tan gelecek güzel haberleri merakla bekliyoruz.