casey affleck ve sam claflin’den bir psikolojik/gerilim film

casey affleck ve sam claflin’den bir psikolojik/gerilim film


“every breath you take”ten fragman


Casey Affleck’i hastası intihar eden bir psikiyatrist olarak göreceğimiz ve yönetmen koltuğunda “Terminal”, “Inheritance” filmlerinden tanıdığımız Vaughn Stein’ın oturduğu psikolojik/gerilim filmi “Every Breath You Take”in yeni fragmanı paylaşıldı.

Every Breath You Take, hastası kendi hayatına son verince kendi kariyeri de tehlike giren bir psikiyatristin hikayesini takip ediyor. Bir doktor için zaten yeterince trajik olacak bu olay, bir de doktorun hastanın acısı taze erkek kardeşiyle yüzleşmek zorunda kalmasıyla ikiyle çarpılıyor. Kederiyle nasıl başa çıkacağını anlamaya çalışan kardeş, çözümü doktorun ailesini sinsice takip ederek, aile üyelerini kandırıp hayatlarını paramparça etmekte buluyor.

Filmde Affleck’e, rahatsız edici bir karakteri oynama şansını elde eden ve hakkından başarıyla  gelen “Me Before You”dan tanıdığımız Sam Claflin eşlik ediyor. Kadroda yer alan diğer isimler ise Michelle Monaghan, Veronica Ferres ve India Eisley.

Every Breath You Take, 2 Nisan’da seçili sinemalara geliyor. Keşke terapi gören hastasıyla birlikte kardeşini de tedavi etseydi dediğimiz filmin fragmanı aşağıda.