dwayne johnson’lı black adam filminin vizyon tarihi belli oldu

dwayne johnson’lı black adam filminin vizyon tarihi belli oldu


29 temmuz 2022


Hollywood’ın en üretken ve kaşesi yüksek aktörlerinden biri olan Dwayne Johnson’ın uzun süredir haber alamadığımız DC karakteri Black Adam’ın solo filminin vizyon tarihi belli oldu.

İnsanların gözünde zaten bir süper kahraman olmasına rağmen “ille de o taytı giyecem” diyen Johnson, uzun zamandır bir süper kahramanı hatta Black Adam’ı canlandırma istediğini dile getiriyordu. Shazam! filminin devamı niteliğinde olacak Black Adam’ın başrolü olduğunu duygusal bir mesajla duyuran Johnson’ı çok sevdiği karakter ile 29 Temmuz 2022’de beyaz perdeye gelecek. Pandemi dolayısıyla çekimleri ertelenen filmin oyuncu kadrosunun netleşmesiyle çalışmalar daha fazla gecikmeden başladı.

C.C. Beck ve Otto Binder’ın yaratıcısı olduğu DC çizgi roman karakteri Black Adam, ilk olarak Antik Mısır döneminde ortaya çıkıyor. 6 Mısır tanrısı tarafından kutsanan Shazam’ın şeytani ikizi olan Black Adam, zamanla iyi tarafa geçmeye, geçmişte işlediği suçları affettirmek amacıyla gücünü kullanmaya karar veren Adam’ın macerasında hangi kısmı izleyeceğimizi merak ediyoruz. Geçtiğimiz hafta James Bond serisi başta olmak üzere birçok başarılı yapımda karşımıza çıkan Pierce Brosnan’ın filmin kadrosuna katıldığı duyurulmuş ve oyuncunun Kent Nelson aka Dr. Fate karakterini canlandıracağı açıklanmıştı.

Noah Centineo’nun Atom Smash, Quintessa Swindell’ın Cyclone ve Aldis Hodge’un Hawkman olarak karşımıza çıkacağı filmin yönetmenliğini ise Shallow ve Orphan filmleriyle tanıdığımız Jaume Collet-Serra yapacak.