elton john, karantinayı metallica ve gorillaz’la birlikte kayıt yaparak geçirmiş

elton john, karantinayı metallica ve gorillaz’la birlikte kayıt yaparak geçirmiş


senin ağzın neler diyor john?


Sör ünvanına sahip ender müzisyenlerden biri olan olan Sör Elton John, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla herkesin dikkatini üzerine çekti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Lars Ulrich (@larsulrich)’in paylaştığı bir gönderi

Apple Music 1’da hazırlayıp sunduğu radyo programı Rocket Hour’un yeni bölümünde, ilk albümünü geçtiğimiz aylarda yayınlayan SG Lewis’i misafir eden Sör Elton John; tatlı tatlı akan programda bir süredir Metallica ile çalıştığını açıklayarak beklenmedik bir çıkış yaptı. Bu çalışmanın detaylarına dair bilgi vermeyen John, Miley Cyrus’un tamamı Metallica cover’larından oluşan albümünde “Nothing Else Matters” şarkısı için piyano başına oturarak grupla ilk temasını gerçekleştirmişti.

“Bu karantina döneminde Metallica ile bir şeyler yaptım. Gorillaz ve Metallica gibi insanlarla çalışıyorum. Elton’vari hiçbir şey yapmadım ama diğer insanlarla harika şeyler yapıyorum. Bu yüzden sana e-postamı getireceğim ve sen de bana mail atacaksın ve sonrasında birlikte güzel şeyler yapacağız.” diyerek bu güzel haberi verdi.

Mail adresinin “[email protected]” olduğunu tahmin ettiğimiz kült sanatçı, Metallica’nın Lou Reed ile kaydettiği gibi bir ortak albüm mü yoksa sadece bir iki tekli mi dinleyeceğimiz bu iş birliğiyle ilgili umarız en kısa sürede bizleri aydınlatır. Kariyeri boyunca farklı müzik türlerinden Pavarotti, Kiki Dee, Queens of the Stone Age gibi isimlerle çalışan John’un Gorillaz ve Metallica’yı bir albümde bir araya getirme ihtimali bile oldukça heyecan verici.