emma stone’lu cruella filminden yeni tanıtım fragmanı

emma stone’lu cruella filminden yeni tanıtım fragmanı


28 mayıs'ta geliyor


Şubat ayında paylaşılan ilk fragmanını uzun zamandır beklediğimiz Disney’nin Cruella filminden kısa bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Zaman dilimi olarak bizi 70’li yılların sonunda Londra’ya götürecek ve Cruella De Vil’in punk müzikle içli dışlı gençlik günleri anlatacak Cruella, Emma Stone’un hayat verdiği De Vil’in nasıl kötü bir karaktere dönüştüğünü adım adım bizlere gösterecek. 101 Dalmaçyalı efsanesinin başladığı dönemi izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğunda geçtiğimiz I, Tonya ile ismini bol bol zikrettiğimiz Craig Gillespie yer alıyor. Filmin senaryosunu ise  2015-2016 yılları arasında yayınlanan Togetherness dizisinin yaratıcılarından Steve Zissis ile The Favourite sayesinde kendisinden bol bol bahsettiğimiz Tony McNamara ikilisi üstleniyor.

Stone’a Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Joel Fry gibi isimleri eşlik ettiği Cruella; karakterimizin gençliğinde sistem karşıtı bir punkçı olup da zaman ilerledikçe nasıl kürk üreten bir şirketin başına geçtiğini anlatacak. Daha önce 1996 yılında beyaz perdeye aktarılan ilk live action filminde Glenn Close’un canlandırdığı karakter, bakalım genç kuşaklar tarafından nasıl karşılanacak.

Cruella’nın 23 Aralık 2020’de vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak vizyon takvimini alt üst eden pandemi Cruella’nın da ertelenmesine neden olmuştu. Hatta bir dönem Disney’in filmin vizyon programını iptal edip doğrudan Disney+’ta izleyicilerine sunabileceği konuşulurken filmin kesin vizyon tarihi 28 Mayıs olarak açıklanmıştı.