friends’in özel bölümünün çekimleri nisan ayında başlıyor

friends’in özel bölümünün çekimleri nisan ayında başlıyor


david schwimmer abimiz doğruladı


Televizyon dünyasının en büyük hayran kitlesine sahip sitcom’larından, hatta dizilerinden biri olan Friends’in beklenen buluşması, dinozor saldırısı olmadığı sürece bu sefer kesin olarak gerçekleşiyor. Friends diye yatıp kalkan hayranlarına bu harika gelişmeyi dizinin Ross Gellar’ıDavid Schwimmer– bizzat paylaştı.

Friends ekibini yıllar sonra Sinan Çetin kapısı gibi buluşturma hevesi olan HBO Max, malum bölümün çekimlerini geçen yıl Hollywood’daki stüdyoların salgın nedeniyle kapatılmasından dolayı ertelenmek zorunda kalmıştı.

Yakın zamanda verdiği bir demeçte, 1 saatten oluşacak tek seferlik özel bölümün çekimleri için önümüzdeki Nisan’da Los Angeles’a gideceğini paylaşarak beklenen haberi veren Schwimmer, filmi güvenli bir şekilde çekmenin bir yolunu bulduklarını söylüyor. Bu yeniden buluşma etkinliğinde kimin ev sahipliği yapacağı sorulduğunda “kim olduğunu söyleyebilir miyim bilmiyorum. Ellen değil, Billy Crystal değil. Kim olmadığını söyleyebilirim.” diyerek bize bölümle ilgili minnacık bir bilgi veriyor.

Dizinin yayın haklarını eline alan HBO Max’te yayınlanacak bölümde orijinal tüm ekip tam gaz devam edecek. HBO Max; Schwimmer, Jennifer Anniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc’in rollerine geri dönmesini 3-4 milyon dolarlık bir ödemeyle başarmıştı.

Friends özel bölümünün yayın tarihi net olmasa da, erteleme haberinden sonra yıkılan hayranlarının bu haberle bile sevinçten tekrar havalara uçacakları kesin.