guy ritchie ve jason statham’ı bir kez daha buluşturan wrath of man’den ilk fragman

guy ritchie ve jason statham’ı bir kez daha buluşturan wrath of man’den ilk fragman


bam güm çat çut dıkş


Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ve Revolver gibi yapımlarda birlikte çalışan ve izleyenleri buram buram aksiyona doyuran Guy Ritchie ve Jason Statham’ın ortaklığının son meyvesi Wrath of Man’den ilk fragman paylaşıldı.

En son 2019’da vizyona giren The Gentlemen filmini izlediğimiz ve yakın bir süre öncesine kadar Antalya’da yeni filminin çekimlerini sürdüren Guy Ritchie, yakın dönemde arka arkaya filmlerle beyaz perdenin misafiri olacak. Çekimlerinin bir bölümünün Türkiye’de gerçekleştiği Five Eyes’ı izlemeye daha vakit var ama Ritchie’nin bir diğer aksiyon filmi Wrath of Man o kadar da uzakta değil.

Kadrosunda Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raul Castillo, Niamh Algar ve Post Malone gibi isimleri barındıran film; hikayesini 2004 yapımı Fransız filmi Le Convoyeur’den alıyor. İntikam temasını merkezine yerleştiren filmde her hafta yüz milyonlarca dolar parayla dolu zırhlı kamyonetleri taşımakla görevli H isimli karakterin hikayesini izliyoruz. Oğlunun öcünü almak için bu işe giren ama hayatının karanlık kısımlarını dikkatle gizli tutan kahramanımızın sıradan bir güvenlik görevlisi olmadığı kısa sürede anlaşılacak ve aksiyonun dozu da artacaktır.

Senaryosunu Nicolas Boukhrief imzalı Le Convoyeur filminden Guy Ritchie’nin uyarladığı Wrath of Man’de paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.