idris elba’nın kovboy olduğu “concrete cowboy”un fragmanı

idris elba’nın kovboy olduğu “concrete cowboy”un fragmanı


o artık bir kovboy baba


Başta “Luther” ve “The Wire” dizileri olmak üzere içerisinde yer aldığı projeleri ilgiyle takip ettiğimiz Idris Elba’yı, Ricky Staub’un ilk uzun metrajlı filmi Concrete Cowboy’da Stranger Things’in Lucas’ı Caleb McLaughlin’in şehirli kovboy babası olarak göreceğiz.

Staub’un Greg Neri’nin “Ghetto Cowboy” kitabından uyarladığı Concrete Cowboy’da Detroit’li sıkıntılı bir genç olan Cole’un, yaz boyunca aralarının açık olduğu babasının yanında yaşaması için Philadelphia’ya gönderilmesini ve kovboy hayatında bocalamasını anlatıyor. Cole, sokaklara düşmüş çocukluk arkadaşıyla karşılaştıktan sonra iki farklı sadakat ve erkeklik tarzından birine karar vermek zorunda kalıyor.

Elba ve McLaughlin dışında filmde, Jharrel Jerome, Lorraine Toussaint, Byron Bowers ve Method Man yer alıyor. Baba rolünün yanında ayrıca Elba, filmin yapımcılarından biri olarak da görev yapıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gösterime giren filmin kısa bir süre sonra gösterim hakkını satın alan Netflix, 2 Nisan’da filmi bizimle buluşturacak. Alıştığımız kovboy filmlerinin dışında farklı bir bakış açısı sunan “Concrete Cowboy”un fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.