james gunn imzalı “the suicide squat”ın fragmanı yayında

james gunn imzalı “the suicide squat”ın fragmanı yayında


6 ağustos’ta dünyayı kurtarmaya geliyorlar


2018’de Marvel’dan kovulan ve Guardians of the Galaxy serisini yarım bırakıp DC’ye geçen James Gunn’ın, bir süredir akıbetini merak ettiğimiz yeni süper kahraman filmi “The Suicide Squad”ın fragmanı nihayet geldi.

Devam filminin yönetmen koltuğunu 2016’daki ilk Suicide Squad’ın yönetmeni David Ayer’in elinden alan Gunn, bu yeni gelecek filmi izlerken eskisini izleme zorunluluğu olmadığını paylaşıyor. Yani anladığımız üzere tam olarak ilk filme bağlı bir devam filmi bizi beklemiyor.

Merakla beklenen serinin devam filmi; ilk filmden Joel Kinnaman’ı Rick Flag, Jai Courtney’yi Captain Boomerang, Viola Davis’i Amanda Waller ve Margot Robbie’yi de Harley Quinn rolünde bir kez kadrosunda bulundururken yeni kahramanların da eklendiği taze bir takımla karşımıza çıkacak. Seriye yeni katılan isimler arasında Bloodsport olarak göreceğimiz Idris Elba’ya, John Cena, Pete Davidson, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Nathan Fillion, Sean Gunn ve Michale Roocker eşlik ediyor.

Gelecek filmin konusu ise yine bildiğimiz gibi; hapisteki suçlular ve kötüler, daha az süreli cezaya mahkum olma karşılığında devletin gizli, kötü ve kirli işlerini yapmak üzere görevlendiriyorlar. Bunun yanında filmde bir de DC evreninin kötülerinden Starfish Kaiju aka Starro şehre kötülük salmaya geliyor.

6 Ağustos’ta sinemalarda ve HBO Max’te izleyebileceğimiz The Suicide Squat’ın uzuuun fragmanına ve karakterlerin yeni renkli posterlerini aşağıda göz atabilirsiniz.