j.k. simmons, tony hale ve alia shawkat; aaron sorkin’in “being the ricardos” filminde buluşuyor

j.k. simmons, tony hale ve alia shawkat; aaron sorkin’in “being the ricardos” filminde buluşuyor


nicole kidman ve javier bardem’e ek olarak


Altı dalda Oscar’a aday gösterilen “The Trial of the Chicago 7” ile çıtayı oldukça yükseklere çıkartan Aaron Sorkin, yeni filminde de aynı seviyeyi korumaya niyetli gözüküyor. Sorkin, ikonik “I Love Lucy” filminin perde arkasını anlatacak “Being the Ricardos” için yıldızları bir araya getiriyor.

ABD televizyon tarihinin en etkili sit-com ikilileri Lucille Ball ve Desi Arnaz’ı canlandırmak üzere Nicole Kidman ve Javier Bardem ikilisini cebine koyan Sorkin; William Frawley ve Vivian Vance’i canlandırmak için de J.K. Simmons ve Nina Arianda ile el sıkıştı. Projeden gelen yeni haberlere göre ise Tony Hale, Alia Shawkat, Jake Lacy ve Clark Gregg, Being the Ricardos projesine katılan yeni isimler oldu.

ABD televizyonunun CBS kanalında 1951-1957 yılları arasında altı sezon olarak yayınlanan I Love Lucy, çekildiği dönem evli olan Ball ve Arnaz’ın, yine aynı dönem Hollywood’un en önemli çiftlerinden biri olarak gösterilmesine sebep olmuştu. Bu ikiliyi konu edinecek Being the Ricardos, I Love Lucy’nin çekildiği dönemde dizinin bir haftalık çekim süresi boyunca kahramanlarımızın arasındaki ilişkiyi anlatacak.

Lucillle Ball ile Desi Arnaz’ın hikayesini Aaron Sorkin’in kaleminden izleyeceğimiz filmin çekimlerinin başlandığını da belirtmekten mutluluk duyuyoruz. Bu haberle birlikte filmin bu sene sonu ya da 2022 yılının birazcık ortalarına doğru bizimle buluşabileceğini söyleyebiliriz.