johnny depp, “city of lies” ile tupac ve biggie cinayetini çözmeye geliyor

johnny depp, “city of lies” ile tupac ve biggie cinayetini çözmeye geliyor


sahi, böyle bir film vardı


Müzik dünyasının bunca zamandır aydınlatılamamış olmasıyla en ilgi çekici olaylarının başında gelen Tupac ve Biggie cinayetlerini anlatan City of Lies’tan ilk fragmanı inanması güç ama 2018’de izlemiştik. Aradan geçen üç yılda vizyon fırsatını bir türlü bulamayan film, galiba bu sefer gerçekten geliyor gibi.

Baş rollerinde Johnny Depp ve Forest Whitaker’ın yer aldığı City of Lies, olaydan 20 sene sonra tekrar davanın peşine düşen bir gazeteci ve o amanlar davayla ilgilenen bir polis memurunun etrafında dönüyor. Meşhur ve çözülememiş cinayetlerin yanı sıra dönemin Los Angeles’ında LAPD’nin yozlaşmasına da değinecek filmin yönetmen koltuğunda The Infiltrator’ın yönetmeni Brad Furman yer alıyor.

Randall Sullivan’ın aynı isimli romanından uyarlanan City of Lies’ın, Netflix’in geçtiğimiz haftalarda yayınlanan The Notorious B.I.G. belgeselinden sonra tekrar gündeme gelerek doğru bir taktik izlediğiniz söylemek yanlış olmaz. 19 Mart’ta “izle ve öde (VOD)” olarak ABD’de izlemeye açılacak filmden paylaşılan yeni fragman hemen aşağıda.