justin roiland, hulu için “koala man” isimli bir dizi hazırlıyor

justin roiland, hulu için “koala man” isimli bir dizi hazırlıyor


rick and morty'nin yaratıcısı...


Televizyonun en sıkı hayran kitlesine sahip yapımlarından Rick and Morty’nin yaratıcılarından Justin Roiland’ın Hulu için hazırladığı yeni animasyon dizisinin detayları ortaya çıktı.

İsminin Koala Man olduğunu öğrendiğimiz diziden ilk etapta sekiz bölüm sipariş edildi. Dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Michael Cusack’in başında olduğu projede esas kahramanımızı da Cusack seslendirecek. Variety’nin paylaştığı detaylara göre kahraman koala, “hiçbir gücü olmayan ancak küçük suçları ortadan kaldırmak ve topluma düzen getirmek için büyük bir tutkuya sahip bir Avustralya banliyö süper kahramanı” olarak tanımlanmış.

Justin Roiland’ın yapımcı ve ucundan da yaratıcı ekibinde yer aldığı güçsüz süper kahraman Koala Man’in henüz bir yayın tarihi ya da seslendirme kadrosu yok. Roiland ve Cusack’in zihninin karanlık köşelerinden çıkan bir kahramanın öyküsünü izleyeceğimiz diziyi merak etmedik desek yalan olur. Şu sıralar Rick and Morty’nin yeni sezonları üzerinde çalışan Roiland tarafından gelecek güzel haberleri de merakla bekliyoruz.