kristen stewart’ın prenses diana’yı canlandırdığı “spencer”ın prens charles’ı belli oldu

kristen stewart’ın prenses diana’yı canlandırdığı “spencer”ın prens charles’ı belli oldu


filmden yeni görsel de geldi


No, Neruda, Jackie, Ema gibi filmleriyle sinemaseverlerin gönlünü kazanan Pablo Larraín’in başrolde Kristen Stewart’ı göreceğimiz Prenses Diana filmi Spencer, kadrosuna eklenen yeni isimlerle ve paylaşılan yeni karelerle bizi iyice sabırsızlandırıyor.

Larraín ile Stewart gibi iki etkileyici ismi bir araya getirmesiyle bu yıl beklediğimiz heyecan verici projeler arasına ismini yazdıran Spencer, fazlaca merak edilen bir soruyu daha netliğe kavuşturdu. Filmde Diana kadar kritik bir karakter olacak Prenses Charles’ı, Poldark dizisinden tanıdığımız Jack Farthing canlandıracak. Aynı zamanda Diana’nın üç gününe odaklanacak filmden, Stewart’ı prenses olarak gördüğümüz bir başka görsel de paylaşıldı.

Stewart ve Farthing’e, Timothy Spall, Sally Hawkins, Sean Harris gibi isimlerin eşlik ettiği filmin senaryosu, Peaky Blinders ve Taboo gibi sevilen dizilerin yaratıcısı olarak tanıdığımız Steven Knight’ın imzasını taşıyacak. Filmin müzikleri ise Radiohead gitaristi Johnny Greenwood’a emanet. Yani bu filmin en azından her şeyi kötü olsa bile müziklerinin iyi olacağına güvenebiliriz.

Spencer, onlarca insan için hala farklı bir yere sahip Diana’nın Prens Charles ile evliliğinin artık yürümediğine karar verdiği hafta sonuna odaklanıyor. Diana, Noel kutlaması için Norfolk’taki sarayda geçirdiği bu kritik hafta sonundan sonra kendini kraliçe yapabilecek yoldan uzaklaşmaya karar veriyor. Bu yılın sonunda vizyona girmesi beklenen filmle ilgili gelecek herhangi bir detayı dört gözle bekliyoruz.