lana del rey’den bir albüm haberi daha

lana del rey’den bir albüm haberi daha


rock candy sweet


Daha yeni albümünü yayınlayalı sadece bir hafta olan Lana Del Rey, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla yolda bir albüm olduğunu daha açıkladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Lana Del Rey (@lanadelrey)’in paylaştığı bir gönderi

Chemtrails Over the Country Club’ın daha 40’ı çıkmamışken yeni bir albüm açıklamasıyla kafamızı karıştıran Rey, Rock Candy Sweet isimli bu yeni çalışmanın çıkış tarihini de 1 Haziran olarak açıkladı. Harper’s Bazaar’da kendisi hakkında yazılan “Lana Del Rey Can’t Qualify Her Way Out of Being Held Accountable” isimli bir makaleye cevap niteliğinde bu albümü kaydettiğini paylaşan Rey, paylaşttığı bir Instagram postunda dergiye ve yazıya “Bunun gibi nazik makaleler için ve bana kariyerimin kültürel uyumsuzluk ve göz alıcı aile içi taciz üzerine inşa edildiğini hatırlattığın için tekrar teşekkür etmek istiyorum. Haklısın, eğer hiç kimse albümle ilgili her şeyi önemli ölçüde eleştirmeseydi gereksiz olurdu. Ama sen yaptın ve intikam almak istiyorum. ” diyerek bu sürpriz albümün çıkış noktasıyla ilgili bize fikir vermiş oldu.

Kendisi hakkında yapılan eleştirilere en güzel cevabı müziğiyle vermeye karar veren Lana Del Rey’i bu kararından dolayı tebrik ediyoruz ve Rock Candy Sweet gelene kadar sanatçının geçtiğimiz hafta yayınlanan Chemtrails Over the Country Club’ı hemen aşağı bırakıyoruz.