live action powerpuff girls dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

live action powerpuff girls dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu


bu üçlü çok güçlü?


Animasyon dünyanın en sevilen ve en sevimli dizilerinden Powerpuff Girls’ün gerçek oyuncularla live action olarak tekrar ekranlara döneceğini duyurmuştuk. Eski yuvası Cartoon Network’te yayınlanacak diziden gün geçtikçe aldığımız detaylara bir yenisi daha eklendi; cici kızlarımızın büyümüş hallerini canlandıracak şanslı isimler belli oldu.

Tekrar günü kurtarmaya hazırlanan Powerpuff Girls’ün lideri Blossom’ı, Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D’deki Daisy Johnson performansıyla adını duyuran Chloe Bennet canlandıracak. Süper güçlü takımımızın bir diğer üyesi hassas kalpli Bubble’ı Disney’in Liv And Maddie’sinden tanıdığımız Dove Cameron’a emanetken, Alanis Morisette’in Broadway müzikali Jagged Little Pill’de rol alan Yana Perrault, grubun en güçlü ve huysuz üyesi Buttercup olup üçlüyü tamamlayacak. Dizinin yeni bölümlerinde kadroya katılan Bliss isimli siyahi Poweruff Girls’ü kimin canlandıracağı ise henüz belirsiz.

Bu yeni dizide, çocukluk yıllarını çok iyi bildiğimiz üç süper güçlü kızımızın 20’li yaşlarına şahit olacağız. Suçla savaşarak geçirdikleri ilk yıllarına antipatiyle bakan üçlü, dünyanın kendilerine olan ihtiyacına karşı koyamayıp bir kez daha suçla savaşmak için bir araya gelmek zorunda kalacaklar. Serinin yapımcılığı ise Cartoon Network’ün sayısız animasyonunda görev yapmış Heather Regnier ve Juno ile Oscar kazanmış Diablo Cody ikilisi üstleniyor.

Animasyonunu izlerken üç kızdan hangisinin favorimiz olduğuna bir türlü karar verememe durumuna, bakalım Bennet, Cameron, Perrault performanslarıyla bir netlik kazandırabilecek mi?