lost’un sawyer’ı josh holloway ve j.j. abrams “duster” için yeniden buluşuyor

lost’un sawyer’ı josh holloway ve j.j. abrams “duster” için yeniden buluşuyor


sonu lost gibi olmasın da…


Aramızdan 11 sene önce ayrılmasına rağmen hayatımızda hala farklı bir yere sahip Lost’un yaratıcısı J.J. Abrams ve dizinin şeytan tüylü karakteri Sawyer’la bütünleşen Josh Holloway, HBO’nun yeni suç drama dizisi “Duster” için tekrar güçlerini birleştiriyor.

İkiliyi yeniden bir araya getirecek “Duster”da Holloway, 70’lerin Güney Amerika’sında büyüyen bir suç örgütünün kaçak sürücüsü olarak henüz ismi bile belli olmayan baş karaktere can verecek. Dizinin yeni şekillenmeye başlayan senaryosunun üzerinde Abrams, Shameless’ın yazarlarından LaToya Morgan ile birlikte çalışıyor.

Boş durmayı sevmeyen isimlerden Abrams, aynı zamanda DC’nin “Justice League Dark”ı ve The Shining dünyasındaki en ünlü korku ürünlerinden biri olan Overlook otelinin, anlatılmamı, korkunç hikayelerini konu alan “Overlook” isimli yeni bir gerilim serisi üzerinde çalışmakla meşgul.

Yine Lost’un arkasında yer alan Abrams’ın yapım şirketi Bad Robot’un, HBO’yla yaptığı yeni anlaşması sayesinde karşımıza çıkacak Duster, kadro benzerliği nedeniyle umarız bitiminde bizi tonlarca “sonunda ne oldu?” google aramasıyla baş başa bırakmaz.