matthew mcconaughey siyasete girmeyi düşünüyor

matthew mcconaughey siyasete girmeyi düşünüyor


teksas valisi diyeceksiniz...


Bir romantik komedi yıldızıyken son on yılda yer aldığı yapımlardaki performansıyla kendisini a sınıfı oyuncular listesine atan ve üstüne bir de Oscar kazanan Matthew McConaughey, beklenmedik bir açıklama yaparak memleketi Teksas valiliğine aday olmayı ciddi ciddi düşündüğünü belirtti.

Aslında beklenmedik demek yanlış olur, çünkü başarılı oyuncu politik görüşüyle ilgil yorumları katıldığı talk show’larda söylemekten ve siyaseti takip etmekten aldığı keyifi de saklamayan birisi. Bu ilgisini katıldığı “The Balanced Voice” isimli podcast’te tekrarlayıp hatta üstüne “Eyalet valiliği için adaylığımı koymayı gerçekten düşünüyorum, uzun zamandır kafamda olan bir plandı. Yakın zamanda bu konuda ilginç haberler duyabilirsiniz.” diyerek konuya ilgisinin ne kadar ciddi olduğunu kanıtladı.

Politikacıların küçümseyici ve kutuplaştırıcı tavrından ne kadar rahatsız olduğunu da dile getiren McConaughey “bir iş yapmak için göreve geldiğiniz zaman söylediklerinize dikkat etmeniz lazım, herkesin iyiliği için orada olduğunuzu unutmamanız lazım yoksa insanlar size bu işi sadece para için yapan biri olarak bakar ” yorumunu yaptı.

ABD’de önümüzdeki yıl gerçekleşecek yerel seçimlerde parolamız şimdiden belli gibi “Alright, Alright Alright”