müstakbel sons of kemet albümünden ilk tekli yayında

müstakbel sons of kemet albümünden ilk tekli yayında


black to the future


Çeşitli projelerde farklı isimler altında yeteneklerine şahit olduğumuz Shabaka Hutchings’in ana projesi olan Sons of Kemet, yeni albümünü bir tekli ile duyurdu.

Shabaka Hutchings’in yanında Tom Skinner, Theon Cross ve Eddie Hick’ten oluşan dörtlünün son olarak 2018’de yayınladıkları Your Queen Is A Reptile albümünün; yıl sonu listelerinde zirveyi zorladığına sıkça şahit olmuştur. Yakın dönemde merkezi Londra olan ve birçok yetenekli sanatçının yükselişine tanık olduğumuz Londra caz sahnesinin en ilgi çekici isimlerinden biri olan Sons Of Kemet, bu başarısını Black to the Future isimli isimli albümle tekrarlamaya hazırlanıyor.

Albümlerinde misafirleri bol tutan grup olan Sons Of Kemet’e bu yeni yolculuğunda rapçi Angel Bat Dawid, şair Moor Mother ve Joshua Idehen, grime MC’si D Double E ve İngiliz rapçi/spoken word artist Kojey Radica eşlik edecek. 14 Mayıs’ta köklü plak şirketi Impulse! Records etiketiyle yayınlanacak albümden Kojey Radical’ın gruba eşlik ettiği, La Liane Havas’ın vokalleriyle katkıda bulunduğu Hustle isimli şarkıyı hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz. Videonun yönetmen koltuğunda Ashleigh Jadee yer alıyor.

Albümün kapak görseli ve şarkı listesi de burada. Şu anda ön siparişe açılmış durumdaki albümü de BURADAN sipariş edebilirsiniz.

Black to the Future Tracklist:
01. Field Negus (feat. Joshua Idehen)
02. Pick Up Your Burning Cross (feat. Moor Mother and Angel Bat Dawid)
03. Think Of Home
04. Hustle (feat. Kojey Radical)
05. For The Culture (feat. D Double E)
06. To Never Forget The Source
07. In Remembrance Of Those Fallen
08. Let The Circle Be Unbroken
09. Envision Yourself Levitating
10. Throughout The Madness, Stay Strong
11. Black (feat. Joshua Idehen)