my bloody valentine bir şeyler karıştırıyor

my bloody valentine bir şeyler karıştırıyor


yok mu albüm falan?


Müzik dünyasının en gizemli ekiplerinden biri olan My Bloody Valentine, Instagram hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla hepimizi heyecanlandırmayı başardı.

Bir albüm için bizleri 22 yıl bekletip 2013 yılında üçüncü albümü mbv’yi yayınlayan grup, 2019’da bize iki adet EP sözü verip bu sözü tutmayarak kalbimizi kırmayı başarmıştı. Dün Instagram hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla herkesi heyecanlandırmayı başaran grup, paylaşımda altı çizilen 31 Mart tarihiyle heyecanımız tam zirvedeyken önemli bir duyuru yapacağını açıkladı.

Bu haber, grubun hayranları arasında farklı şekillerde yorumlanırken akla en yatkın ihtimal; şu ana kadar hiçbir streaming platformunda yer almayan My Bloody valentine şarkılarının artık dijital olarak dinlemeye açılması yönünde. Bir diğer ihtimal ise grubun sözcüsü Kevin Shields’ın 2019’da söz verdiği ve kayıtlarının tamamlandığını açıkladığı iki EP’nin hatta sürpriz bir albümün müjdesinin verilmesi. Bu iki ihtimalden ilkinin gerçek çıkma ihtimalini son derece yüksek görüyoruz ama umarım yanılırız.

Ayrıca bu yılın 1991 çıkışlı “Loveless” ın 30. yıl dönümü olması ve paylaşılan videoda albümde yer alan “Only Tomorrow” şarkısının çalması, yarın gelecek haberin grubun plaklarını yeniden basacağına da işaret ettiği konuşuluyor.

İhtimaller denizinden boğulmadan önce sadece 24 saat bekleyip My Bloody Valentine’ın neler karıştırdığını öğrenebiliriz.