nedir bu popeyes’lanmak?

nedir bu popeyes’lanmak?


xl sandviç


Popeyes yeni reklam filminde hem jingle’ını hem de tarzını değiştirerek yeni bir döneme girdiğinin sinyallerini verdi. Reklam filminde iki girişimci yeni bir fikir ararken dev tavuklu bir sandviç yapma fikri ortaya çıkıyor ancak aslında bunun Popeyes tarafından yapıldığını öğreniyorlar.

Bu filme paralel olarak çıkardıkları Popeyes’lama söylemi ile önümüzdeki dönemde yenilikçi bir yaklaşım sergileyeceklerini görüyoruz. Popeyes’lamayı, “Gerçek olsa ne güzel olur” denilen bir fikri Popeyes’ın çoktan yapmış olması olarak açıklayabiliriz.

Böylece turşulu, mayonezli, içinde kocaman tavuklu, dev gibi çıtır çıtır, sulu sulu bir sandviç olsa ne kadar güzel olurdu diyenlere de Popeyes’ın cevabı da en son çıkan yeni XL Sandviç oluyor.

Yumuşacık ekmeği, kıtır kıtır turşusu ve mayonezi ile yeni bir soluk getiren “XL Sandviç”, Popeyes’ın lezzet geleneğinin son ürünü. Bir tavuk burgerden alınabilecek maksimum verimi sağlayan ve “XL” olayına yeni bir soluk getiren “XL Sandviç”, burger ve gurme lezzet birleşiminin kesişme noktasında yer alıyor.

Lezzet arıyorum diyenlerin durağı Popeyes®️ ve ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye Tıkla Gelsin’den ulaşabilirsiniz.