netflix’in yeni sherlock holmes dizisi “the irregulars”ın fragmanı yayınlandı

netflix’in yeni sherlock holmes dizisi “the irregulars”ın fragmanı yayınlandı


26 mart’ta geliyor


Sherlock Holmes suçları çözmek ve barışı sağlamak için görünürlerde olmasaydı, acaba Kraliçe Victoria dönemi nasıl olurdu? Büyük ihtimalle dünyalar arası bir geçit açılır, dünya için tehdit oluşturacak doğaüstü canavarlar ülkeye gelirdi. Ya da en azından Netflix’in yeni dizisi “The Irregulars”ta bunlar oluyor.

Kraliçe Viktorya döneminde geçen diziler arasına eklenen The Irregulars, Sherlock Holmes’un sağ kolu Doktor John Watson’ın, dedektife yardım etmesi için bir grup sorunlu sokak çocuğunu suçları çözmeye yönlendirmesiyle başlıyor. Gençler, yaratıkları ve kötü insanları dünyamıza getiren ve her türlü başka soruna neden olan bir “girdabın” olayını çözmeye çalışıyor. Suçlar daha korkunç ve doğaüstü bir boyut kazandığında, sadece Londra’yı değil tüm dünyayı kurtarmak için birlik olmaları gerekiyor.

Dünyayı kurtaracağına inancımız tam olan gençleri, Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, Mckell David, Harrison Osterfield gibi görünce hemen hatırlayacağımız isimler canlandırıyor. “The Indian Summers”tan tanıdığımız Henry Lloyd-Hughes, Sherlock olarak karşımıza çıkarken, en son “Judy”de gördüğümüz Royce Pierreson’u John Watson olarak izleyeceğiz.

Sherlock holmes’un olmadığı bir dünyada, günü kurtarması için sokak çocuklarına güveneceğimiz “The Irregulars”ın fragmanı hemen aşağıda, kendisi 26 Mart’ta Netflix’de.