netflix’in yeni süper kahraman dizisiyle ilk kez tanışıyoruz

netflix’in yeni süper kahraman dizisiyle ilk kez tanışıyoruz


jupiter's legacy


Netflix’in Mark Millar ve Frank Quitely’nin aynı isimli çizgi romanından televizyona uyarladığı süper kahraman dizisi Jupiter’s Legacy’den karakterlerle ilk defa tanıştığımız minik bir teaser fragman paylaşıldı.

İlk olarak 2013 yılında yayımlanan, Mark Millar‘ın yazdığı ve çizimlerini Frank Quitely‘nin yaptığı Jupiter’s Legacy çizgi romanının yolu çok geçmeden televizyon dünyasıyla kesişti. Güçlerini 1930’lu yıllarda kazanan ilk kuşak süper kahramanlar gibi ilginç bir konuyu anlatan yapım, farklı nesillerden süper kahramanların hikayesine odaklanıyor. İlk kuşak süper kahramanları günümüzde artık saygıdeğer yaşlı ustalar olarak görülürken, onların süper güçlerine sahip çocukları ise ailelerinin başarılarla dolu hayatlarına ulaşmak için ayrı bir savaş veriyor.

Transformers filmlerinin düzgün olanlarında canlandırdığı Captain Lennox karakteriyle daha çok tanıdığımız Josh Duhamel’in başrolünde yer aldığı dizide Ben Daniels, Leslie Bibb, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade ve Matt Lanter gibi isimler de yer alacak.

Daha önce Daredevil dizisinde yönetmenlik yapmış, senaryo ve yapımcılık süreçlerinde de etkin rol almış Steven S. DeKnight’ın yaratıcılığını ve yapımcılığını yaptığı diziden karakterlerle ilk kez tanıştığımız teaser fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.