nile rodgers, ile sohbet etmek ister misiniz?

nile rodgers, ile sohbet etmek ister misiniz?


in the room with nile rodgers


Belki birkaç gün önce, sıradan bir günde koltuğunuzda otururken Nile Rogers efsanesi ile tanışabileceğinizi söyleseydik muhtemelen bizi ciddiye almazdınız. Ancak artık almalısınız çünkü ilk etkileşimli ses platformu, samimi bir şekilde Rogers’a her şeyi sorabilmenizi ve merak ettiğiniz ne varsa cevabını alabilmenizi sağlıyor. Hem de evinizden ayrılmanıza gerek kalmadan.

Dünyanın ilk ses etkileşimli dijital projesi olan “In The Room with Nile Rodgers”, tarihsel figürlerlerle izleyicileri yakınlaştırmayı amaçlayan teknoloji şirketi Forever tarafından Universal Music, National Portrait Gallery ve Abbey Road Studios birlikteliğiyle ortaya çıktı. Karanlık bir odada beyaz şapkası, mavi gömleği ve gitarıyla şarkı söyleyerek sizi karşılayan Rogers ile sanki gerçekten birebir bir salonda oturuyormuş ve sohbet ediyormuş deneyimini size yaşatmayı amaçlayan platform, bunu kısmen de başarıyor.

Rogers’ın hayranlarından gelen 350 soruyu yanıtlamak için geçirdiği toplam iki günün sonucunda oluşan röportaj video, sanatçının beş saatten fazla yüksek çözünürlüklü görüntüsünden oluşuyor. Hangi soruyu sorduğunuza bağlı olarak değişen görüntülerle birlikte, Chic efsanesinin büyük çıkışını, müzik dünyası hakkındaki genel düşüncelerini ve Bowie, Lady Gaga, Daft Punk gibi birçok isimle olan çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgileri öğrenebiliyorsunuz.

Roger projenin, asla tanışamayacağı insanların ona soru sorma imkanı ve düşüncelerini tamamen yeni bir şekilde paylaşma fırsatı verdiğini paylaşıyor ve “bunu seviyorum çünkü müziğin temelinde insani bağlantılar ve anlatılması gereken hikayenin yattığına inanıyorum.” diye de ekliyor. İlk ses etkileşimli platform şimdilik yalnızca üç soruyu ücretsiz sormanıza izin veriyor. Tüm sorulara erişmek isterseniz, %5’i National Portrait Gallery’e gidecek £20 gibi bir ücreti ödemeniz gerekiyor. 2021 yılının sonlarına doğru bu deneyim, Londra’da fiziksel bir VR sergisi olarak da ziyaretçilere açılacak.

Siz de Nile Rodgers ile iki lafın belini kırmak isterseniz hemen BURAYA bakabilirsiniz.