obi-wan kenobi spin-off’unun tam kadrosu belli oldu

obi-wan kenobi spin-off’unun tam kadrosu belli oldu


herkes burda


Disney+’ın neredeyse 5 yıldır üzerince çalıştığı, heyecanla beklenen Star Wars dizisi Obi-Wan’dan gelebilecek en harika haberle karşınızdayız. Obi-Wan Kenobi’yi odağına alacak dizinin hikayesini, artık kimlerin yardımıyla öğrenebileceğimizi tam olarak biliyoruz.

Evan McGregor’un 10 yıl aradan sonra tekrar Obi-Wan olarak karşımıza çıkacağı dizide, daha sonra Darth Vader’a dönüşecek Anakin Skywalker’ı da tekrar Hayden Christensen’in canlandıracağı daha önceden paylaşılan detaylar arasındaydı. Yakın bir zamanda da bu kemik kadro ikiliye Game of Thrones’un Ellaria Sand’i Indira Varma’nın eşlik edeceğini öğrenmiştik.

Şimdi ise bizi büyük bir heyecan ve merakın içine sürükleyerek, diziye gümbür gümbür geliyorum dedirten kadronun tamamı paylaşıldı. Şaşırtıcı derece sürpriz olan üç isim, Uncut Gems ve Good Time’dan tanıdığımız oyuncu/yönetmen Benny Safdie, Fast & Furious’tan Sung Kang ve uzun süredir Star Wars hayranlığını dile getiren Kumail Nanjiani oluyor. Eski kadrodan Joel Edgerton ve Bonnie Piesse ise Uncle Owen ve Aunt Peru olarak geri dönüyor. Bütün dev isimleri toplamaya doyamayan kadroda ayrıca Moses Ingram, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr, ve Simone Kessel yer alıyor.

Nisan ayında LA’da çekimlerine başlanması planlanan Obi-Wan Kenobi serisinin yönetmen koltuğunda The Mandalorian’ın yönetmenlerinden Deborah Chow oturuyor. Kadrosunun netleşmesiyle “olur bu iş” dedirten spin-off’un 2022’de gelmesi bekleniyor.