pedro almodóvar ve anna taylor-joy’u bir arada görmeye çok yakınız

pedro almodóvar ve anna taylor-joy’u bir arada görmeye çok yakınız


olur bu iş


Pedro Almodóvar, izleyiciyle buluşan son projesi The Human Voice’la ilgili verdiği bir röportajda gelecek projelerinden birinde görebileceğimiz yeni isimle ilgili ipucu verdi. Almodóvar, The Queen’s Gambit’i, özellikle de Anya Taylor-Joy’u çok beğendiğinden ve gelecekte onunla çalışmaktan ne kadar memnun olacağını paylaştı.

Sıkı bir tiyatro hayranı olduğunu bildiğimiz Almodóvar, anladığımız kadarıyla Netflix gündemini de takip ediyor. Pandeminin film izleme alışkanlıkları üzerindeki etkisi sorusuna; “Gerçek şu ki, streaming olayı sinemaya gidememe durumunun içimde yarattığı boşluğu doldurdu.” diye yanıt veriyor ve ekliyor;

“Madrid’de bazı sinemalar hala açık ama programları çok mütevazi çünkü harika filmler stüdyolar tarafından kaçırılıyor. Yine de haftada en az bir kere sinemaya gidiyorum. Televizyon dizilerinin pek hayranı değilim ama en son izlediğim The Queen’s Gambit’i oldukça beğendim. Özellikle de bir röportajında benimle çalışmak istediğini söyleyen oyuncusuna bayılıyorum ve ona evet diyeceğim. Onunla iletişime geçeceğim çünkü görünümü oldukça ilgimi çekti; binlerce farkı karaktere girebilir ve çok iyi bir oyuncu.”

Bu arada Almodóvar’ın Penélope Cruz ile tekrar bir araya geleceği uzun metrajlı “Madres Paralelas” için çalışmaya hazırlandığını biliyoruz. Bu filmi için de “Hikayedekiler hiç de mükemmel olmayan anneler. Şimdiye kadar hep fedakar ve güçlü anneler yarattığım için bir yazar olarak en çok ilgimi çeken şey bu oldu. Yani bu biraz farklı nesiller, çocuklar ama aynı zamanda ailenin kökeni hakkında.”

Pedro Almodóvar ve Anna Taylor-Joy’un bir araya gelme ihtimali bile bizi şimdiden yeterince heyecanlandırmaya yetiyor. Umarız bir gün, böyle bir projeden daha kesin bilgilerle  bahsedebiliriz.