pete davidson ve eminem’le “nft”yi öğreniyoruz

pete davidson ve eminem’le “nft”yi öğreniyoruz


bakalım neymiş “nft”


Saturday Nigh Live’da bu hafta The King of Staten Island yıldızı Peter Davidson, 20 yıllık bildiğimiz/alıştığımız Eminem’in Without Me şarkısını bir süredir gündemi meşgul eden NFT konusuyla birleştiriyor.

Skeçte, üniversiteki bir ekonomi dersinde konuşmacı olarak katılan Kate Mckinnon’ın canlandırdığı ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’ı görüyoruz. Dersin sonunda sıra öğrencilerin sorularına geldiğinde, Eminem’in Without Me müzik videosuyla bütünleşen “Rapboy” kostümü içindeki Davidson, şarkıya başlayarak NFT’yi soruyor.

Klasik “Two trailer park girls go round the outside, round the outside” sözlerini “Two silicon boys were talking outside, talking outside” çevirerek şarkıya başlayan Davidson, “Now what the hell’s an NFT/ Apparently cryptocurrency/ Everyone’s making so much money/ Can you please explain what’s an NFT?” diyerek devam ediyor. Videoya sonradan, The Matrix’ten Morpheus kostümünde Dr. Dre olarak Chris Redd, okulun temizlikçisi ve NFT uzmanı olarak Jack Harlow ve profesör olarak Kyle Mooney katılıyor.

Davidson, Aralık ayında da Eminem’in “Stan” müzik videosuna hazırladığı bir başka parodiyle de karşımıza çıkmıştı. 3 dakikalık online NFT dersi niteliğindeki SNL’in videosunu aşağı bırakıyoruz.