pj harvey, kataloğunu plak formatında basmaya devam ediyor

pj harvey, kataloğunu plak formatında basmaya devam ediyor


sırada "uh huh her" var...


Geçtiğimiz Haziran ayında bütün kataloğunu albüm albüm plak formatında yayınlayacağını duyuran PJ Harvey, sözünü tutmaya devam ediyor.

Bir yıl devam edecek serinin başlangıcı olarak Harvey, 1992’de yayınladığı Dry isimli ilk albümünü Dry-Demos isimiyle plak formatında yayınlamıştı. Seriye kariyerinin erken dönem işleriyle devam eden PJ Harvey, albümlerinde parmağı olan söz yazarı ve yapımcı John Parish’in katkıda bulunduğu yeniden basımlar, daha önce görülmemiş ek materyallerle birlikte devam etmeyi planladığını açıklamıştı. Sırada ise sanatçının 2004 çıkışlı Uh Huh Her albümü var.

4 Mart’ta yayınlanacak bu yeniden basım albümün yanında PJ Harvey, albümden Shame şarkısının demo versiyonunu da önden paylaştı. Plak, CD ve dijital formatta dinleyenlerle buluşacak albüm; sanatçının “Shame,” “You Come Through” ve “The Letter” şarkılarının kalitesi arttırılmış müzik videolarıyla birlikte gelecek. Ayrıca Uh Huh Her – Demos isimli albüm, Maria Mochnacz’ın albüm için hazırladığı yeni kapak görselini ve daha önce yayınlanmamış fotoğraflarına da ev sahipliği yapacak.