rebecca hall’un korkutmaya geldiği the night house’tan fragman

rebecca hall’un korkutmaya geldiği the night house’tan fragman


film 16 temmuz'da


Vicky Cristina Barcelona, Prestige, Iron Man 3 ve Christine gibi yapımlarda yer alan Rebecca Hall’la Batman filmlerinin neredeyse hepsi için senaryo ekibinde yer alan David S. Goyer’ı yapımcı koltuğunda bir araya getiren “The Night House”, yayınlanan fragmanıyla kendini hatırlatıyor.

The Ritual’dan tanıdığımız David Bruckner’in yönetmenliğini üstlendiği The Night House, yakın zamanda kocasının beklenmeyen ölümüyle sarsılan Beth’i merkezine alıyor. Göl kenarındaki bir evde yalnız başına yaşayan Beth, hayaletimsi bir varlığın etkisiyle kocasının karanlık geçmişindeki sırları geride bıraktığı eşyalarla açığa çıkarmaya başlıyor. Filmde ayrıca, Nymphomaniac’tan Stacy Martin, Eve’s Bayou’dan Vondie Curtis Hall, Sweetbitter’den Evan Jonihkeit yer alıyor.

Prömiyerini 2020 Sundance Film Festival’da yapan The Night House’un arkasında Searchlight Pictures bulunuyor. O zamandan bu yana yayınlamak için uygun zamanı beklediğimizi düşündüğümüz Searchlight, filmin izleyiciyle buluşma tarihini nihayet 16 Temmuz olarak belirtiyor. Güzel ve ürkütücü bir korku filminin bizi beklediğini düşündürten fragmanı ise aşağıda.